Bmi berekenen vrouwen in de overgang!

Bmi berekenen vrouwen in de overgang

Bmi berekenen vrouwen in de overgang

Wist je dat overgewicht een overgangsklacht is?

Hoe bepalen vrouwen of hun gewicht negatieve gevolgen kan hebben voor hun gezondheid? Volgens de richtlijnen van het National Heart, Lung en Blood Institute (NHLBI) houdt de beoordeling van het gewicht drie belangrijke maatregelen in:

  • Body mass index (BMI)
  • Tailleomtrek
  • Risicofactoren voor ziekten en aandoeningen geassocieerd met obesitas

Body Mass Index BMI is een maat voor het gewicht in verhouding tot de lengte. Tailleomtrek meet buikvet. Door deze metingen te combineren met informatie over eventuele extra risicofactoren, kunnen vrouwen hun risico op het ontwikkelen van ziekten die met obesitas gepaard gaan berekenen.

BMI is een betrouwbare indicator voor "totaal lichaamsvet", wat verband houdt met het risico op ziekte en voortijdige sterfte. Onder deze tekst kan je een BMI-calculator vinden. Voer eenvoudig uw lengte en gewicht in. Je kunt hier eenvoudig Bmi berekenen vrouwen in de overgang!

Bmi berekenen vrouwen in de overgang!

Aanrader! Download hier de best seller met heerlijke gerechten Het Afslank recepten bijbel. 

Reken hieronder je BMI uit, en lees ook wat je kan doen om af te vallen of gezonder te eten.

Your BMI is

Powered by BMI Calculator

  • Ondergewicht BMI -onder 18.5
  • Normale BMI - 18.5-24.9
  • BMI met overgewicht - 25.0-29.9
  • Obesitas BMI - 30.0 en hoger
  • Morbide obesitas-BMI groter dan 35.0

Tailleomtrek

Vrouwen kunnen de middelomtrek bepalen door een meetlint strak om hun middel te leggen. Het is een goede indicator voor het buikvet, dat ook een voorspeller is van het risico op hartziekten en andere gezondheidsproblemen. Dit risico neemt toe bij een taille van meer dan 35 inch (88 cm) bij vrouwen.

Beoordeling

Gewichtsverlies wordt aanbevolen voor mensen met obesitas (BMI 30.0 of meer) of overgewicht (BMI van 25.0-29.9) en heeft twee of meer risicofactoren. De aanbeveling voor mensen met overgewicht, maar met een normale tailleomvang en minder dan twee andere risicofactoren, is om verdere gewichtstoename te voorkomen in plaats van af te vallen.

Bmi berekenen vrouwen in de overgangGezondheidszorgverleners kunnen BMI, taille-meting en andere risicofactoren voor hartaandoeningen evalueren. Mensen met overgewicht of obesitas moeten weten dat ze een grotere kans hebben op het ontwikkelen van hoge bloeddruk, te hoog cholesterolgehalte in het bloed of andere stoornissen, diabetes type 2, hartaandoeningen, beroerten en bepaalde vormen van kanker.Je moet ook weten dat zelfs een kleine hoeveelheid gewichtsverlies (slechts 10% van het huidige gewicht) het risico op het ontwikkelen van ziekten geassocieerd met obesitas zal helpen verlagen.

 

 

Aanrader! Download hier de best seller met heerlijke gerechten Het Afslank recepten bijbel.

Hieronder kan je reageren op dit artikel

Lees ook onze Fitchef review en ervaringen met korting. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *