Fitchef review en ervaringen!!

fitchef review en ervaringen

fitchef review en ervaringenFitchef review en ervaringen + Kortingen!! Het recepten boek van de Fitchef en de Fitchef turbo is al vanaf 2016 één van de best sellers, als het gaat om recepten en hoe je lekker en gezond kunt afvallen.  Op deze pagina alles over de maker van de  Fitchef en natuurlijk over de boeken met snelle Eiwitrijke Recepten binnen 15 minuten!

Het FitChef kookboek is gemaakt door Mark van Oosterwijck en is eind 2016 gelanceerd. In 2017 volgde het tweede succesvolle kookboek. Alle twee de kookboeken zijn enorm succesvol. Overweeg jij om één van deze kookboeken te bestellen en ben je ook benieuwd naar alle ervaringen van dit succes. Lees dan verder, op deze pagina een complete review met inkijk exemplaar van de Fitchef turbo maar ook ervaringen van andere gebruikers en ook een mooie korting.

Fitchef bestellen? Gebruik dan de kortingscode 5555 als je gaat bestellen. Je ontvangt dan € 5,- korting op je bestelling. ( Dit geldt voor alle 2 de boeken. )

Fitchef review en ervaringen!!

Er is genoeg positiefs te vertellen over Fitchef. Naast mijn ervaring en ervaringen van anderen bespreek ook een klein gedeelte van de Fitchef kookboeken.

In het eerste en tweede boek van Fitchef staan alleen maar eiwitrijke en koolhydraat arme recepten. Het Eerste boek bevat 100 heerlijke recepten, dit is overigens niet het enigste wat je in het boek vindt. Je leest bijvoorbeeld hoe je kunt berekenen hoeveel je per dag mag eten. Mark van Oosterwijck helpt je met de hoeveel heden eiwitten, vetten en koolhydraten die je het beste kunt eten om je doelen te behalen.

Het tweede boek de Fitchef Turbo bevat nog meer tips om je te helpen afvallen, zoals een handige stappenplan die je helpen je doelen te behalen. Je kunt hiermee snel en makkelijk je eigen persoonlijk voedingsschema samenstellen.

Daarnaast is al het advies in de boeken zo afgestemd dat je precies jouw doelstelling kunt bereiken, of je eiwitrijke recepten wilt eten om af te vallen of om spiermassa te kweken. Alles staat erin!

De basis van de boeken zijn gebaseerd op onder andere:

  • Een goede balans in je voedingspatroon.
  • Dat recepten allemaal makkelijk te maken zijn.
  • Dat het lekker is.
  • Dat je geen honger hebt tijdens het afvallen.
  • De boodschappen betaalbaar zijn voor iedereen.

Er zijn tal van diëten waarvan waarbij je nog steeds honger hebt na het eten. Anderzijds ben je met veel diëten dubbel zo veel geld kwijt als je boodschappen gaat doen. Dat is bij de Fitchef zeker niet het geval. Het dieet is zo ontwikkeld dat je geen honger hebt tijdens het afvallen en de boodschappen voor iedereen betaalbaar zijn.

Mijn ervaring Fitchef.

Ik heb een aantal weken geleden alle twee de boeken bestelt, je kan natuurlijk kiezen welk boek je wilt hebben, maar als je ze alle twee besteld krijg je een flinke korting. De boeken werden de volgende dag al geleverd. De boeken zien er mooi uit en zijn helder en duidelijk. De foto’s zijn mooi.

Boek 1 Fitchef: Dit boek ziet er net zo netjes uit als het tweede boek, in het eerste boek meer achtergrond informatie over gezonde voeding en een uitgebreide referentie lijst. Daarnaast bevat jet boek heerlijke recepten die je tussen de 15/30 minuten kunt klaarmaken. Wat ik wel wat minder vindt van dit boek is dat niet elk recept een foto heeft.

Boek 2 Fitchef Turbo: Compleet andere recepten dan boek 1. De recepten zijn makkelijker en binnen 15 minuten klaar te maken. In het boek ook inclusief meal prep recepten die je voor een hele week kan maken. Daarnaast heeft het boek ook enkele weekmenu’s inclusief bewaar tip en tips om te besparen. In dit boek staan wel foto’s bij elk recept.

fitchef review-4

Ik heb de boeken geschreven een een review te schrijven over de Fitchef. Dit betekent dat ik het ook moet proberen. Daarom heb elk van elke boek één recept geprobeerd. En ik moet zeggen de recepten waren makkelijk klaar te maken er het smaakte goed. In het onderstaande inkijkexemplaar kan je alvast een aantal recepten zien en uitproberen.

Klik hier om een inkijkexemplaar te downloaden

Fitchef bestellen? Gebruik dan de kortingscode 5555 als je gaat bestellen. Je ontvangt dan € 5,- korting op je bestelling. ( Dit geldt voor alle 2 de boeken. )

Wat zeggen andere over de Fitchef

Op deze pagina kwam je al wat Facebook berichten tegen met Fitchef ervaringen, we willen natuurlijk wel even weten of de recepten moeilijk zijn en het belangrijkste of je er van af valt. Hieronder een aantal screenshots van Facebook met berichten van gebruikers. Ik kan alleen maar zeggen dat ik alleen maar positieve berichten zie.Fitchef review

Fitchef bestellen met korting.

Waar kan je boeken kopen en wat kost het boek. Het boek Fitchef en Fitchef Turbo ligt ook in een aantal boeken winkel. Maar is veel makkelijker om te bestellen via Fitchef.nl, Het boek  word gratis binnen 24 bij je thuis bezorgd mits je voor 21:00 hebt besteld. Dat is niet het enige waarom je via de website moet bestellen. Wij hebben van Mark van Oosterwijck een speciale kortingscode gehad waarmee je € 5,- korting krijgt op alle twee de boeken. De kortingscode 5555 dien je dan in te vullen als je op bestellen hebt geklikt en dan onderaan bij coupon code toevoegen de code invult. Klik dan op kortingsbon toepassen. Het bedrag van € 5,- wordt dan van het totaal bedrag afgehaald. Dit werkt overigens niet als je alle 2 de boeken besteld. Dan krijg je nog meer kortingKlik hier om Fitchef te bestellen. 

fitchef review

Al met al heb ik een goede ervaring met de Fitchef, het is lekker goedkoop en makkelijk te maken. Daarnaast kan je er goed mee afvallen als je het dagelijks gebruikt. Zeker een aanrader.

Wil je reageren op dit artikel of misschien jouw ervaring met ons delen, dan kan dat onderaan deze pagina.

Fitchef niks voor jouw? Lees dan ook alles over de afslankrecepten bijbel.

5 thoughts on “Fitchef review en ervaringen!!

  1. Pingback: Afvallen in een week!!! | Download het gratis Ebook!

  2. Pingback: Afvallen met Nederland? | Gezond Afvallen Dieetprogramma!!!

  3. Pingback: Een afslankprogramma kiezen? Bekijk de beste afslankprogramma's

  4. Pingback: Voedsel dat vult, maar niet dik maakt? Bekijk NU de lijst.

  5. Pingback: 7 manieren om je dieet goed van start te laten gaan | Hetdieetplan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *