Top 5 beste dieetboeken 2018

Top 5 beste dieetboeken 2018

BMI berekenen vrouw komt met een top 5! Het jaar 2018 is alweer bijna voorbij. De tijd vliegt voorbij en tegen het einde van het jaar gaat een overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking weer nadenken over de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Met de vele feestdagen in december vliegen de kilo’s er bij velen ook weer aan. Je ontkomt er niet aan al het lekkers in de winkels. De afgelopen maand heb ik een onderzoek gedaan naar de top 5 beste dieetboeken van 2018.

Top 5 beste dieetboeken 2018

1. FitChef

Het FitChef dieetboek van Mark van Oosterwijk is het beste dieetboek van 2018. Uit onderzoek is gebleken dat het dieetboek FitChef als zeer goed wordt beoordeeld door de kopers. Het boek krijgt een waardering van 4.8 van de 5 sterren. Veel voorkomende pluspunten uit de online reviews van kopers zijn: Een duidelijk boek; Gezonde recepten; Makkelijk klaar te maken; Geen dure recepten; De recepten zijn duidelijk en goed beschreven; Goede prijs kwaliteit verhouding.

De combinatie van relevante informatie over voeding en de heerlijke gerechten maakt FitChef echt een aanrader! Mark van Oosterwijk schetst geen sprookjes; Hij geeft goede handvatten om serieus met afvallen aan de slag te gaan.

Naast recepten bevat het boek een stappenplan om een persoonlijk voedingsschema samen te stellen dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. In vijf stappen stel je vast wat je nodig hebt en hoe je dat vertaalt naar een passend weekmenu. Inclusief twee voorbeelden van weekmenu’s, tips voor een ‘ijzeren voorraad’, bewaartijden en ‘meal prepping’ tips. Kortom: alle ingrediënten om gezond eten zo praktisch en gemakkelijk mogelijk te maken.

Enkele FitChef reviews en ervaringen.

top 10 Beste dieetboeken 2018 FitChef

 

 

Klik hier om FitChef te bestellen!

2. Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Het boek afvallen met gezond eten staat op de tweede plek in de top 5 beste dieetboeken 2018. Geschreven door Natalia en Walter Rakhorst. Inmiddels is het dieetboek al meer dan 50.000 keer verkocht. Het afslankprogramma is een initiatief van gewichtsconsulent Natalia en haar partner, hobbykok Walter. Het boek krijgt een waardering van 4.8 van de 5 sterren.

Het boek bevat complete menu’s voor acht weken in verschillende versies van 1250 tot 2100 Kcal. Verder is alle informatie over afvallen en gezond eten duidelijk en helder beschreven. De menu’s zijn gewoon, niet trendy en niet ingewikkeld. Dit boek bevat 8 complete weekmenu’s, 40 heerlijke recepten en een schat aan informatie over afvallen in het algemeen. Volg de weekmenu’s, proef de recepten en ontdek zelf hoe je afvallen en lekker eten perfect met elkaar kunt combineren.

beste dieetboek 2018 top 10 Beste dieetboeken 2018 FitChef

Koop bij bol.com

3. Eet meer energie. Voor een vitaal en vrolijk leven

Het boek Eet meer energie van Marjolein Dubbers staat in de top 5 beste dieetboeken 2018 op de derde plaats. Het boek scoort een 4.7 van de 5 sterren. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen. Inmiddels wordt haar website maandelijks door meer dan 230.000 bezoekers bezocht.

In het boek ‘Eet meer energie’ van Marjolein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie. Je leert daarbij over te stappen van suikers en granen  (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten en feta (vetverbranding). Deze overstap geeft je meer energie en meer gezondheid, en maakt je slanker. Door op een actieve manier bezig te zijn met vet verbranden krijgt je lichaam meer energie, meer rust en minder lichamelijke klachten. In het boek leer je welk eten voor meer energie zorgt en welk eten je beter kunt vermijden, hoe het proces vetverbranding werkt en wat je in je keuken op voorraad moet hebben.

Marjolein Dubbers heeft online de Energieke Vrouwen Academie opgericht. Deze site is met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar het grootste Nederlandstalige platform voor vrouwen op het gebied van gezondheid. Inmiddels zijn al tienduizenden vrouwen geïnspireerd om hun voedingspatroon te veranderen.

Gezond afvallen

Koop bij bol.com

4. De Paleo Revolutie

De Paleo Revolutie van Mitchel van Duuren staat op nummer 4 in de dieetboeken top 5 2018. Het boek is de handleiding naar snel vetverlies en meer energie. De Paleo Revolutie scoort 4.5 van de 5 sterren. Mitchel van Duuren is tijdens een reis door Amerika in aanraking gekomen met het Paleodieet. Als ervaringsdeskundige schrijft Mitchel van Duren het dieetboek “De Palo Revolutie”. Het boek leert je een andere mindset te creëren, omdat de verkeerde mindset bij veel Nederlanders een slecht eetpatroon veroorzaakt.

De Paleo Revolutie werkt door de simpele regels van eten en bewegen van onze voorouders toe te passen op onze moderne samenleving. Inclusief 45 heerlijke recepten om direct te beginnen.

De Paleo manier van eten is de meest gezonde manier van eten, omdat het de enige aanpak is die samenwerkt met jouw oeroude genen in het achterhoofd. Door je lichaam te voeden met Paleo voedingsmiddelen help je je lichaam slank, sterk en energiek te houden. Inmiddels zijn in Nederland en België verschillende Paleo boeken op de markt. De Paleo Revolutie is het meest succesvolle boek op de markt.

Op internet kwamen wij veel reacties van mensen met maag- en darmklachten tegen die door het Paleodieet minder tot geen last meer hadden van deze klachten. Deze manier van eten kan een oplossing zijn voor mensen met deze klachten. Met de Paleo Revolutie kun je afvallen op een gezonde manier.

bmi berekenen vrouw top 5 beste dieet boeken 2018

Koop bij bol.com

5. Droog trainen protocol

Het droog trainen protocol eindigt op plek vijf in de top 5 beste dieetboeken 2018. Het dieet is ontwikkeld door Droog Trainen Academie. Het is een combinatie van eten en trainen. Je krijgt een heldere uitleg over hoe jij je vetpercentage kunt verlagen en spiermassa kunt opbouwen. Doormiddel van deze training kun je binnen 3 maanden een strakker en gezonder lichaam krijgen. Door de juiste kennis van voeding en fitness te combineren krijg je een perfect gebalanceerd dieet. Het boek is gericht op mensen die ook actief willen sporten. Indien jij niet wilt of kunt sporten is dit boek geen aanrader. Kijk dan even bij bovenstaande vier dieetboeken.

De Facebookpagina heeft inmiddels meer dan 49.000 volgers en er zijn tientallen succesverhalen te vinden. Klik hier en neem een kijkje op de Facebookpagina van Droog Trainen Academie en beslis voor jezelf of dit iets voor je is.

Klik hier om het boek te bestellen!

Heb jij een van deze dieetboeken gekocht? Dan ben ik benieuwd naar je ervaring en mag je een reactie achterlaten.

1 thought on “Top 5 beste dieetboeken 2018

  1. Fiona Beantwoorden

    Wat een super boek is het kookboek van Fitchef! Ik heb meerdere kookboeken, maar die belanden vaak al snel in de kast. Dit boek ligt op mijn keukentafel en gebruik ik regelmatig.

    Het boek staat vol met leuke tips en weetjes. De recepten zijn erg lekker. Ik vind het fijn dat ze snel te bereiden zijn.

    Aanrader. De prijs zeker waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *