Welke vruchten bevatten de meeste suikers?

Welke vruchten hebben het meeste suiker
JA! ik wil graag afvallen! Download dan hier het GRATIS ebook!!!

Fruit met de meeste suiker:

Welke vruchten bevatten de meeste suikers? Fruit kan veel suikers bevatten, hieronder een mooie lijst met fruitsoorten die veel suikers bevatten. Als je bezig bent met afvallen kan deze lijst je goed helpen als ondersteuning van het afvallen met fruit.

Mango’s

Fruit is goed voor je! Het heeft vezels en andere voedingsstoffen die je nodig hebt. Maar het heeft ook natuurlijke suikers en sommige meer dan andere. Een mango bijvoorbeeld bevat maar liefst 45 gram suiker. Dus niet de beste keuze als je probeert af te vallen.

Druiven

Een kopje druiven heeft ongeveer 23 gram suiker. Dat is veel voor iets dat zo makkelijk in je mond steekt. Je kunt ze langzamer eten als je ze in twee snijdt en invriest.

Kersen

Ze zijn zoet en ze hebben genoeg suiker om je dat te laten proeven: een kopje kersen bevat 18 gram suiker. Een grote schaal kersen eet je zo op, het is dus verstandig om te meten wat je eet. Bijv. dus één kopje kersen per dag.

afslanken met nederland

Peren

Een gemiddelde peer bevat 17 gram suiker. Als je probeert af te vallen eet dan niet de hele peer maar doe wat kleine stukjes of plakjes in een kopje magere yoghurt of in de salade tijdens het ontbijt of bij de lunch.

Lees ook onze Fitchef review en ervaringen met korting. 

Watermeloen

Een gemiddeld stuk watermeloen bevat 17 gram suiker. Zoals je weet bevat een watermeloen heel veel water en zitten er speciale mineralen in, ook wel elektrolyten genoemd. Dit is precies wat je lichaam nodig heeft om na enige tijd in de zon weer op te laden. Dus een paar plakjes watermeloen kan geen kwaad tijdens het afvallen. Het is zelfs goed.

Vijgen

Twee middelgrote vijgen bevatten 16 gram aan suiker. Vijgen kun je gerust eten in combinatie met yogurt.

Bananen

Eén middelgrote banaan bevat 14 gram suiker. Snij de banaan door de helft en doe wat stukken door je ochtendgraan of een klein stukje op je boterham met pindakaas. Banaan is ook lekker in de yogurt in combinatie met andere fruitsoorten.Welke vruchten bevatten de meeste suikers?

Fruit met Minder suiker:

Avocado’s

Niet alle vruchten bevatten veel suiker. Een hele avocado bevat maar een halve gram suiker. Lekker voor in de een salade, verspreid het op toast of maak wat guacamole. Maar hoewel ze weinig suiker bevatten, bevatten ze veel calorieën, dus het is misschien geen goed idee om het een dagelijkse gewoonte te maken.

Guaves

Ze bevatten allemaal 5 gram suiker en ongeveer 3 gram vezels, meer dan je zou krijgen van een portie bruine rijst of een plak volkoren brood. Je krijgt nog meer vezels binnen als je guaves toevoegt met de schil in bijv. een smoothie.

afslanken met nederland

Frambozen

Frambozen bevatten een serieuze portie vezels met 8 gram per kopje, daarnaast bevat een kopje frambozen slechts 5 gram suiker. De vezels zijn goed voor de spijsvertering en kan je helpen een voller gevoel te krijgen met minder calorieën. Ze hebben de perfecte grootte om lekker één voor één te proeven.

Lees ook onze Fitchef review en ervaringen met korting. 

Cantaloupe

Het is verbazingwekkend dat de smaak en de tevredenheid verpakt in een enkele middelgrote wig kan komen van slechts 5 gram suiker – en slechts 23 calorieën. Probeer het met wat kwark en een beetje zout.

Papaja

Hier is een goede om toe te voegen aan je boodschappenlijstje: de helft van een kleine papaja bevat 6 gram suiker. Zelfs een kleine is behoorlijk groot, dus de helft is genoeg om in één keer te eten. Je kunt een scheutje limoen en een scheutje zeezout toevoegen, of een klodder bevroren yoghurt voor een tropische lekkernij.

Aardbeien

Een kopje hele aardbeien heeft bevat slechts 7 gram suiker. Voeg ze toe aan een salade voor een levendige kleur en een vleugje zomer.

afslanken met nederland

 

->>> Ebook 125 groene smoothie recepten. 

Een afslankprogramma kiezen, lees dit artikel en kies de juiste afslankprogramma. 

Reageren kan onderaan deze pagina. 

2 thoughts on “Welke vruchten bevatten de meeste suikers?

  1. Pingback: De waarheid over suiker verslaving | Lees verder.. Hetdieetplan.nl

  2. Pingback: Hoeveel calorieën zitten er in een appel? Lees het hier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *